avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conversie valutara absurda EURO-RON-EURO Revin la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conversie valutara absurda EURO-RON-EURO Revin la intrebarea pusa in 23 august 2024. Detin corespondenta ...

Revin la intrebarea pusa in 23 august 2024. Detin corespondenta cu banca emitenta a cardului (din România) si cu banca comerciantului (din Italia) Ambele se sustrag de la a da o explicatie clara, speta fiind considerata ca ar avea acoperire legala, in baza unor aprobari interne stiute numai de banci.. Stiu ca asistenta juridica ma va costa, insa deocamdata, constat cu surprindere ca nu am primit de la nici un avocat nici o oferta, sau altceva, gen solicitare de informații suplimentare. Chiar nu vrea nimeni sa se implice? Platesc.

Alte discuții în legătură

Procedura refuz de plata de pe card credit cga43 cga43 Buna ziua, Problema este cam complicata si o redau mai jos cu lux de amanunte, in caz ca aveti rabdare sa o cititi. Multumesc anticipat celor care o vor face. ... (vezi toată discuția)
Poprire pt un card de cumparaturi neutilizat vio_nn vio_nn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, In 2010 am facut un card de cumparaturi la RBS Bank pe care nu l-am folosit niciodata. Din 2013 primesc notificari ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)