avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general buna ziua suntem o societate pe actiuni, am ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

buna ziua suntem o societate pe actiuni, am intentionat sa achizitionam ...

buna ziua
suntem o societate pe actiuni, am intentionat sa achizitionam un minisapator din Polonia. Presupusul furnizor s-a dovedit a fi un ecscroc. Am platit un avans de 40% din valoare urmand ca diferenta sa o achitam cand ne aducea utilajul in tara. Ei au facut o factura si un contract fals cu antetul unei firme care se regasea in registrul VIES . Am incercat sa blocam contul dar nu am reusit. Din punct de vedere contabil cum am putea inregistra cheltuiala
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Conditii achizitionari din afara tarii marcucarolina marcucarolina Buna seara, Imi spune-ti si mie va rog frumos daca cumpar mobila din POLONIA ce trebuie sa fac din punct de vedere declarativ pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Procedura tva rat maria rat maria Buna ziua Lucrez la o firma privata care are un contract pentru acordarea unei finantari nerambursabile , pe programul POS CCE , la care TVA este ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile iulianabondar iulianabondar buna ziua...sunt noua pe forum ... se poate sa ma ajutati cu niste inregistrari contabile la urmatoarele probleme. va multumesc 1. Capitalul social subscris ... (vezi toată discuția)