avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Vrem sa adaugam un cod caen pe firma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Vrem sa adaugam un cod caen pe firma noastra de prestare ...

Buna ziua,
Vrem sa adaugam un cod caen pe firma noastra de prestare servicii pentru evenimente. Exemplu un bar cu produse sarate :popcorn,nachos(cumpărate și vândut mai departe), alune, cipsuri.
De ce autorizații am nevoie pentru acestea?
Ce cod caen trebuie sa adaug pe firma?
Specific ca nu am mese, va fi ceva take away.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:55, 27 Octombrie 2024
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)
[ link extern ]

Care este codul CAEn pe care vreti sa-l adaugati?
ce fel de bar aveti, daca e un take away? e de fapt un magazin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize necesare pentru vanzarea de popcorn si nachos? Silviuuuu1 Silviuuuu1 Vreau sa deschid un escape room și pe lângă codul caen: 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a., o sa vreau sa vand popcorn(făcut de mine ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)
Coduri caen asiguraribroker asiguraribroker Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat ... (vezi toată discuția)