avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua. Ce imi recomandati, să inființez PFA, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua. Ce imi recomandati, să inființez PFA, PFI, II, IF, ...

Buna ziua.
Ce imi recomandati, să inființez PFA, PFI, II, IF, etc...dată fiind legea 296/2023, si unde sunt destul de multe taxe ca impozit pe venit, CAS, CASS, Etc...
Menționez ca îmi desfășor activitatea ca agent de asigurări intermediar cod caen 6622 si nu stiu ce forma juridica sa aleg. Rog un sfat. Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii- cod caen 8299 si activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari-cod caen 6622-neplatitor tva ACHIM EUGEN ACHIM EUGEN BUNA ZIUA. Sint Burebista 1989. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a incepe activitatea de PFA in domeniile :PFA activitati de consultanta in ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)