avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama mea are prin donatie primita de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama mea are prin donatie primita de la tatal ei o ...

Buna ziua! Mama mea are prin donatie primita de la tatal ei o casa cu teren. Tatal ei a cumparat de la o doamna aceasta casa de 440mp prin contract de vanzare cumparare in anii 1950. Cadastrul mamei facut in 2001 spune ca de fapt are 407 mp, cadastru ce de abia acum am observat ca e gresit in urma masuratorii in spatele casei, in loc de 9.30 avem 10.50. Vecinul si-a facut si el cadastru mai recent si vrea sa demoleze magazia noastra construita in anul 1987 pentru ca in cadastrul lui portiunea din spatele casei alipita la magazie e atribuita lui desi se intelesese cu bunicul ca sa nu construiasca gard in spatele casei pentru a-l lasa sa isi parcheze masina, acum spunand ca nu e adevarat si ca de fapt e spatiul lui. Cum putem afla exact suprafata terenului din anul in care a cumparat bunicul terenul pentru a demonstra adevarul? Ce acte si de unde le putem obtine?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
mihaelamanea1987, utilizator

Alte discuții în legătură

Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)
Granituire Lavinias Lavinias Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)
Granituire valy 84 valy 84 Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, sunt din Bucuresti am mostenit casa bunicilor si sunt cateva probleme cu ea, suprafata in acte este una in realitate ... (vezi toată discuția)