avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce articol din Codul Fiscal face referire la faptul ca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce articol din Codul Fiscal face referire la faptul ca persoanele ...

Ce articol din Codul Fiscal face referire la faptul ca persoanele fizice cu venituri cumulate din dividende ( investitii ) a caror suma este sub sase (6 ) salarii medii brute pe economie pot sa nu plateasca CASS ( contributia de asigurari sociale de sanatate ) . pentru venituri realizate in anul 2022 ( deci codul fiscal de atunci, nu cel modificat de anul asta ) si declarate in mai 2023 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:20, 28 Octombrie 2024
Reguli noi privind CASS aplicată asupra veniturilor din activităţi independente şi plafoanele minime pentru încadrarea ca plătitor de CASS pentru celelalte categorii de venituri extrasalariale, în vigoare la 1 ianuarie
[ link extern ]

art.170 C.fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie sa depun o alta declaratie pentru dividente ? fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitati independente și dividende gabriela_iurascu gabriela_iurascu Buna ziua! O persoana obtine venituri din activitati independente de pe un PFA, dar si dividende din profitul unui srl. Pentru aceste venituri datoreaza CAS ... (vezi toată discuția)
Ce formular depun la anaf daca am venituri din mai multe surse sub 12 salarii minime pe economie in 2018 (1900 lei) Epuree Epuree Cei care au venituri din mai multe surse, sub 12 salarii minime, si vrea sa plateasca doar CASS prin optiune, ce formular depune si unde bifeaza numai pentru ... (vezi toată discuția)