avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suntem bunicii paterni în vârstă de 72 de ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suntem bunicii paterni în vârstă de 72 de ani, aflați la ...

Suntem bunicii paterni în vârstă de 72 de ani, aflați la 450km și formulăm următoarea întrebare:
Dacă mama părăsește domiciliul și trei copii minori ,de 10 și gemeni de 8 ani, soțul fiind plecat la muncă în străinătate cum trebuie procedat ? Cu cine trebuie să luăm legătura?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:35, 28 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati institutia DGASPC din judetul unde locuiesc copii.
Mama poate părăsi domiciliul dacă nu se afla în arest la domiciliu.
Tatăl trebuie sa ia măsuri și o poate face prin avocat daca nu este în România.
Va fi reprezentat de avocat după ce face formalitățile legale de plată.

București 2024
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Trebuie să vorbiți cu tatăl copiilor pentru a decide asupra unei eventuale acțiuni în instanță cu privire la locuința copiilor și dacă ste cazul și cu privre la autoritatea păritească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am?- lasare copii in grija bunicilor Mayytza Mayytza Buna seara! As dori sa plec in strainatate pentru a munci periodic, Am doua fetite gemene de un an iar eu si tatal lor suntem despartiti. Nu legal. El a ... (vezi toată discuția)
Copil cu nume de familie al tatălui Daniela1988isabella Daniela1988isabella Buna ziua va rog sa ma ajutați,as dori sa știu cum se procedează și ce trebuie făcut când doua persoane necăsătorite nu se mai înțeleg și mama vrea ... (vezi toată discuția)