avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum obțin nr REMTIi pe factură (inmatriculare auto)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum obțin nr REMTIi pe factură (inmatriculare auto)

Am cumpărat o mașina de la o firma , am facut factură cu datele necesare , transfer bancar totul ok . Am primit certificatul fiscalul cum că nu au datorii etc . Am fost să depunde actele la primăria de unde aparțin și m au sunat că au nevoie de nr REMTII pe factură . Cei de la SPIT Constanța spun că nu este nevoie , acum pentru a putea depune din nou cererea de scoatere de la impozit , mai este nevoie să facem o altă factura ? Doamna de la primăria unde vreau să o trec la impozit spune că trebuie emisă factura in aceeași zi cu eliberarea certificatului fiscal . Pe românește trebuie să o refacem actele ? Factură , trimis din noua cererile pentru fiscal ? Firma poate trimite doar factura electronică pentru a primi nr REMTI pe ea ? Și automat să o pot continua procesul .
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
ibcro, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto nou: stampila remtii si certificat fiscal necesare relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto nou: stampila remtii relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)