avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara fetiței mele în vârstă de 1,7 luni i ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara fetiței mele în vârstă de 1,7 luni i s-a sustras ...

Bună seara fetiței mele în vârstă de 1,7 luni i s-a sustras lanțul de la gât de o minoră de 16 ani și jumătate
Fetița a fost lăsată cu frățiorul mai mare în vârstă de 11 ani pe strada deoarece am fost cu niște probleme personale în timp ce o plimba s-a oprit la niște copii să se joace atunci fata de 16 ani jumătate a venit la fetița mea și a încercat să îi ia lanțul de la gât văzând ca fetița mea dădea din mâini și din picioare și-a scos un cercel din ureche și îi l-a dat să se joace cu el pentru a-i distrage atenția între timp fetița tot dădea din mâini și din picioare încercând să o împingă doar ca fund foarte mică nu a avut cum să se apere . Eu am fost la poliție ne stins prima dată ce s-a întâmplat am dat o declarație ca nu găsesc bunul copilului meu și între timp poliția a văzut cea ce am scris mai sus pe camere mi s-a făcut un nr de dosar și cele necesare dar fetei nu i-a luat încă declarație de ce a făcut chestia asta între timp părinți ei doresc să îmi achite bunul furat de fiica lor
Doresc să știu se mai poate retragerea declarației dacă poliția are dovezi ca ea l-a sustras ? ce se consideră și ce îi poate face fetei? Vă mulțumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
Iancuiancuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:50, 30 Octombrie 2024
Pentru tâlhărie cam ar fi arestată fără avocat foarte bun.

Daca va da banii o puteti lasa balta căci statul nu vrea sa va recuperați banii, nu ii pasa de asa ceva.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau talharie BanciuElena BanciuElena Buna seara! Fiul meu Dan, în varsta de 17 ani a fost batut intr-un parc pe 15 august 2016, în jurul orei pranzului de doi tineri de 16, respectiv 18 ani, la ... (vezi toată discuția)
Plângere penală împotriva unui minor. ce i se poate întâmpla? Alina Antonescu Alina Antonescu Buna ziua, Fratele meu in varsta de 14 ani la scoala a lovit din joaca o fata cu un corn, tatal fetei i-a facut plangere penala pentru acest lucru, imi puteti ... (vezi toată discuția)
Ce infractiune este? Borza Borza Buna, Va prezint urmatoarea speta: Trei persoane pescuiaiu pe malul unui iaz proprietatea privata a unei persoane fizice. La vreo 100 de metri distanta un alt ... (vezi toată discuția)