Bună seara fetiței mele în vârstă de 1,7 luni i s-a sustras lanțul de la gât de o minoră de 16 ani și jumătate
Fetița a fost lăsată cu frățiorul mai mare în vârstă de 11 ani pe strada deoarece am fost cu niște probleme personale în timp ce o plimba s-a oprit la niște copii să se joace atunci fata de 16 ani jumătate a venit la fetița mea și a încercat să îi ia lanțul de la gât văzând ca fetița mea dădea din mâini și din picioare și-a scos un cercel din ureche și îi l-a dat să se joace cu el pentru a-i distrage atenția între timp fetița tot dădea din mâini și din picioare încercând să o împingă doar ca fund foarte mică nu a avut cum să se apere . Eu am fost la poliție ne stins prima dată ce s-a întâmplat am dat o declarație ca nu găsesc bunul copilului meu și între timp poliția a văzut cea ce am scris mai sus pe camere mi s-a făcut un nr de dosar și cele necesare dar fetei nu i-a luat încă declarație de ce a făcut chestia asta între timp părinți ei doresc să îmi achite bunul furat de fiica lor
Doresc să știu se mai poate retragerea declarației dacă poliția are dovezi ca ea l-a sustras ? ce se consideră și ce îi poate face fetei? Vă mulțumesc .
Furt sau talharie
BanciuElena
Buna seara!
Fiul meu Dan, în varsta de 17 ani a fost batut intr-un parc pe 15 august 2016, în jurul orei pranzului de doi tineri de 16, respectiv 18 ani, la ... (vezi toată discuția)
Ce infractiune este?
Borza
Buna,
Va prezint urmatoarea speta: Trei persoane pescuiaiu pe malul unui iaz proprietatea privata a unei persoane fizice. La vreo 100 de metri distanta un alt ... (vezi toată discuția)