avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce e de facut in cazul unei ORDONANTE DE CLASARE, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce e de facut in cazul unei ORDONANTE DE CLASARE, DISJUNGERE SI DECLINARE A COMPETENTEI ?

Buna ziua, un prieten a depus o plangere penala la parchetul de pe langa judecatorie. Acesta a raspuns ca au inaintat plangerea la parchetul de pe langa tribunal. Azi a primit ORDONANTA DE CLASARE, DISJUNGERE SI DECLINARE A COMPETENTEI DE SOLUTIONARE A CAUZEI cu "disjungerea cauzei si declinarea competentei de solutionare a acesteia in favoarea parchetului de pe langa judecatorie".

Intreb in numele lui ce are de facut mai departe: asteapta solutionarea, face din nou plangere sau ce altceva?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
gev, utilizator

Alte discuții în legătură

Codul de procedura penala mmarianman mmarianman buna seara, am si eu o nelamurire. am facut o plangere penala la parchetul de pe langa curtea de apel..........impotriva a patru persoane. dupa 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet rog răspuns IndigoVibe IndigoVibe Buna ziua stimați profesioniști în drept penal! Speta mea este urmatoarea: Cu aproximativ 2 ani în urma am avut parte de regretabila circumstanță în ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. am formulat plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 340 din CPP in care am invocat pe langa exceptia nulitatii relative si exceptia nulitatii ... (vezi toată discuția)