avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nudul proprietar din un contract de întreținere cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nudul proprietar din un contract de întreținere cu uzul fruct ...

Nudul proprietar din un contract de întreținere cu uzul fruct viager poate ipoteca casa la bancă fără acordul uzufructantului, iar apoi daca nu plătește ratele banca să-l de-a afară din casă pe uzufructant?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
marcel1965, utilizator

Alte discuții în legătură

Nuda proprietate obtinuta in urma unui contract de intretinere, ... marcel1965 marcel1965 nuda proprietate obtinuta in urma unui contract de intretinere cu uzul fruct viager: 1-poate fi girata la baca de nudul proprietar pentru a imprumuta bani din ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Nudul proprietar dintr-un contract de întreținere cu uzufruct ... marcel1965 marcel1965 Nudul proprietar dintr-un contract de întreținere cu uzul fruct viager face renovări la locuință și schimbă mobila, iar după un timp nu se m-ai ... (vezi toată discuția)