avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere declaratie unica pentru venituri din alta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere declaratie unica pentru venituri din alta tara.

Bună ziua! Anul acesta am beneficiat de indemnizatia pentru cresterea copilului si apoi am revenit la serviciu incepand cu luna iulie. In paralel, din luna ianuarie am obtinut venituri independente de la o firma americana, in medie de 500 de lei lunar. De la aceasta companie am primit lunar documente de plata denumite "Remittance". Pentru depunerea declaratiei unice pe venit, pot folosi aceste documente ca atare, netraduse? Mai platesc CAS si CASS din moment ce am fost asigurata deja in tot acest timp? Orice informatie despre cum se procedeaza in astfel de situatii este binevenita. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului amyro777 amyro777 Buna ziua, Realizez venituri sub nivelul minim pe economie,platesc impozit pe ceea ce incasez,iar la sanatate sunt coasigurat pe asigurarea sotului(el ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii nou-nascuti tysy tysy Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie+contribuie sanatate si pensie Adi10 Adi10 Buna ziua,am o nelamurire sunt insarcinata mentionez ca am lucrat din februarie cu carte de munca la o scoala pana in 25 iunie!am deschis o firma anul trecut ... (vezi toată discuția)