avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început ...

Buna ziua
Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ?
De născut nasc în aprilie .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:55, 5 Noiembrie 2024
Si inainte de Iulie ce activitate ati avut?
Am fost în concediu de creștere copil până în luna martie ,după aceea ,nimic .

Ionut.ion a scris:

Știu că în ultimii doi ani dinaintea nașterii copilului ,trebuie sa ai macar 12 luni de cotizare,iar eu am in primul an ,cele 11 luni de indemnizație creștere copil de la primul copil plus cele 7 luni din al doilea an dinaintea nașterii copilului in care am fost înscrisă la postliceală.

Irina.stroe.14 a scris:

Am fost în concediu de creștere copil până în luna martie ,după aceea ,nimic .

Ionut.ion a scris:

Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
Irina.stroe.14, utilizator
Perioada eligibila este mai 2023 - aprilie 2025 .

Detaliati exact , de la ..pana la .., care a fost statutul dvs in aceasta perioada.
Mai ,iunie nimic
Iulie am rămas însărcinată
Septembrie 2024 până în aprilie 2025 înscrisă la postliceală.

Cornel Vasile a scris:

Perioada eligibila este mai 2023 - aprilie 2025 .

Detaliati exact , de la ..pana la .., care a fost statutul dvs in aceasta perioada.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am terminat postliceala sanitara in iulie 2022. in ... AAndra2000 AAndra2000 Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)
Bună seara, copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ... Grande Grande Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea si eu nevoie de o informație !sunt însărcinată ... Ada33 Ada33 Buna ziua as avea si eu nevoie de o informație !Sunt însărcinată si urmez o postliceala din septembrie sunt anul 1 si înainte de asta am început un curs ... (vezi toată discuția)