avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ...

Bună seara,
Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am și demisionat, ultima indemnizatie a fost în iulie pentru iunie, iar în august am primit banii pe zilele de Concediu neafectate( 17zile).
Am mai avut o încercare de serviciu cu o zi de munca în octombrie.
Întrebarea mea este, dacă ar urma sa nasc in luna august 2025 as mai beneficia de CCC luând în calcul toate detaliile date? Sau dacă m-as angaja pentru 2-3 luni m-ar ajuta pentru a primii CCC?
Acum legea este 12 luni în ultimele 24, dar nu știu dacă consecutive? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 01:21, 19 Noiembrie 2024
Nu trebuie sa fie consecutive cele 12 luni .

Data nasterii : august 2025
perioada eligibila : septembrie 2023 - august 2025
perioada luata in calcul : septembrie 2023 - iunie 2024 ...10 luni ...va mai trebuiesc cel putin 2 luni de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)
Buna! anul trecut în 31 octombrie 2023 mi-am băgat lichidarea ... Kitkat21 Kitkat21 Buna! Anul trecut în 31 octombrie 2023 mi-am băgat lichidarea de la locul de munca. În decembrie am rămas însărcinată, urmează sa nasc abia în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- calcul contract intrerupt madanet madanet Buna ziua! Am lucrat fara intrerupere, in cadrul a 3 companii in perioada dec 2018- aprilie 2023. Contractul ultimei companii a incetat brusc in data de 4 ... (vezi toată discuția)