avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul -Indemnizatie creștere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul -Indemnizatie creștere

Buna seara,
Am si eu o întrebare! Cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului in cazul meu daca eu am lucrat doar 11 luni in perioada august 2023- iulie 2024 si in perioada asta am fost si studenta la master, cu frecventa. Trebuie neaparat sa am 12 luni consecutive sau mi se iau in calcul si aceste luni? Sau daca incep acum sa lucrez, pana se naste copilul, nu mi se iau in considerare?
Mentionez ca data in care voi naste este in 2 Septembrie 2025. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 30 Ianuarie 2025
octombrie 2023 - septembrie 2025 este perioada eligibila pentru dvs.

In aceasta perioada trebuie sa aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau sa va fi aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010, timp de cel puţin 12 luni .
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! daca sunt consilier local din noiembrie 2024 iar ... Emanuel Ade Emanuel Ade Buna ziua ! Daca sunt consilier local din noiembrie 2024 iar in iulie 2025 sotia naste , pot beneficia de indemnizație pentru creșterea copil? Întreb ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)
Obținerea indemnizației de creștere copil în calitate de viitoare studenta christal christal Buna ziua, În ce condiții pot obține indemnizația de creștere a copilului în următoarea situatie: - am lucrat cu contract de munca pana în ... (vezi toată discuția)