avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua. Va rog mult, dacă se poate, sa ma ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua. Va rog mult, dacă se poate, sa ma ajutați cu raspunsul ...

Bună ziua.
Va rog mult, dacă se poate, sa ma ajutați cu raspunsul la următoarea întrebare : Un functionar public încadrat pe funcția de controlor asistent, studii medii, prin examen de promovare în clasa (după obținerea diplomei de studii) pe ce grad promovează? Având 4 ani ca functionar public( 2 ani într-o instituție, 2 ani la alta) fără studii superioare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 4 Noiembrie 2024
Promovarea în clasă se face prin examen, care se organizează de către autoritățile și instituțiile publice, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate, prin transformarea postului ocupat de funcționarul public ca urmare a promovării examenului într-o funcție publică de execuție dintr-o clasă superioară, de grad profesional asistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional foltalucian foltalucian Lucrez in sistemul bugetar din anul 1994, cand am fost incadrat pe studii medii. Deorece din 1994 si pana in prezent nu am fost avansat la termenele legale, ... (vezi toată discuția)