avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amenda penala dupa 20 de ani nu trebuia sa fie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amenda penala dupa 20 de ani nu trebuia sa fie abrogată?

Buna, vecinului meu ia venit o amendă penala din 2004 am întrebat si nu se știe cauza,am platit jumătate din amenda 810 lei, alfel a zis că-i opresc din pensie,1350 lei pensie,amenda este trimisa de ANAF ,e singur nu are pe nimeni si nimic,intrebare este dupa 20 de ani nu trebuia sa fie abrogată?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Este normal ca dupa 5 luni de zile sa ma mai amendeze pentru ceva ce se stia ca am facut acum mult timp ?! ascanyo ascanyo Azi am primit rezoluţia de la parchet cu NUP dintr-un caz de asta vara in care am fost depistat cu 105 km/h la intrarea in localitate si o alcoolemie de 0,85 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum maxim poprire pensie 2740826332154 2740826332154 care este suma maxima pentru o poprire din cauza unei executari silite ,suma care trebuie executata este de 1350 ron iar pensia este de 700ron? (vezi toată discuția)
Am platit amenda rovinieta la cec si imi apare ca neplatita deoarece nu am platit-o la trezorerie!!!! cristibrad69 cristibrad69 Sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta. Soacra mea mi-a platit in 2011 o amenda pt lipsa rovinietei( eu eram plecat in provincie) si a platit-o la CEC. Apoi ... (vezi toată discuția)