avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Notificare de la ANAF privind nedepunerea la termen a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Notificare de la ANAF privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere pierdere la bursa/forex.

Buna ziua! Am primit o notificare de la ANAF privind nedepunerea la termen a declaratiei de impunere. Nu stiam ca trebuie sa o fac si daca am avut pierderi, Nu o sa-mi gaseasca nimeni nici un leu profit.

Risc ceva mai mult de amenda de pana la 500 de lei daca nu depun declaratia unica avand in vedere ca nu am avut nici un profit? Este vorba despre bursa/forex.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392a nedepusa iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Daca nu am depus Declaratia 392a (nu am stiut de schimbarea limitei de la 10.000euro la 35.000 euro) si este prima abatere (adica prima ... (vezi toată discuția)
Se mai poate depune la anaf declaratia unica? Sescio Sescio Buna ziua, stiti cumva daca se mai poate depune la anaf Declaratia unica 212 privind veniturile din chirie pe anul 2020, sau termenul limita este 25 mai 2021? ... (vezi toată discuția)