avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua Lucrez in strainatate, vreau sa revin in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua Lucrez in strainatate, vreau sa revin in tara, nu vreau ...

Buna ziua
Lucrez in strainatate, vreau sa revin in tara, nu vreau pensia din tara straina, am dreptul sa imi retrag disounturile facute la siguranta sociala din strainatate? In numerar, cont ce o fi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 8 Noiembrie 2024
Asta o puteti afla doar in tara in care lucrati , depinde de legislatia de acolo .
Despre ce tara este vorba?
Portugalia, multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Despre ce tara este vorba?

Doar impozitul se rambursează, nu și asigurările sociale. În cazul în care se rambursează integral sau parțial impozitul pe venit, aceasta nu va afecta în nici un fel pensia, asigurările sociale, sau viitoarele angajări în țara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca în străinătate Camelia1969 Camelia1969 Bună ziua! Lucrez în Anglia pentru o firmă din Slovacia în domeniul îngrijire bătrâni la domiciliu.Efectuez muncă 24 ore din 24,în ture,de ex.lucrez ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie intocmite intre firme? encornel encornel buna ziua am un srl si vreau sa colaborez cu o firma straina. angajez personal pe firma mea pt firma straina. ce documente trebuie intocmite intre ... (vezi toată discuția)