avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am încasat un bon
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am încasat un bon

Buna seara, am încasat un bon în valoare de 103 lei, in momentul când am scos bonul pe casa de marcat, am dat suma 103 rubrica card din care 3 lei plata cash în avans, după care am scos bonul, pe bonul de la casa de marcat apare CARD 103 si dupa care 3 lei plata numerar în avans..ce înseamnă asta, faptul că din cei 103 lei 3lei sunt platiti cash?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bon fiscal de 5.900 lei ellinia ellinia Buna ziua! Am o factura de la un depozit de materiale de constructii in valoare de 5.900 lei, platita cu numerar. Problema mea e cu valoarea bonului. Mai este ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)