avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA În 2022 am semnat promisiune bilaterala ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

În 2022 am semnat promisiune bilaterala vanzare-cumparare apartament

În 2022 am semnat promisiune bilaterala vanzare-cumparare apartament în Cluj care trebuia livrat în stadiul semifinisat in2023, în octombrie 2024 ne-adat o cheie și proces verbal cu stadiul ap. și noi trebuia sa facem lucrările de finisare,Anunță telefonic ca s-a schimbat legea iar noi nu trebuia sa lucram(am lucrat la baie cumpărând ce ne trebuiagresie,faianță etc) Trebuie sa plătim noi echipa și materialele.Pt ca am început finisarea ap ni se cere TVA 19%.Este legal sau este încercare de înșelăciune?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:55, 10 Noiembrie 2024
Trebuie sa vedeți exact ce prevede contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 5% imobil?am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.in data ... razvanandrei1988 razvanandrei1988 Buna ziua!Am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.In data de 26.10.22 am incheiat cu un dezvoltator SRL o promisiune bilaterala de vanzare pt un ap. in val ... (vezi toată discuția)
Tva 5% in 2024 pentru antecontract imobiliare in 2023 alex_icb alex_icb Buna ziua, am o intrebare, in 2023 am semnat o promisiune de vanzare cumparare cu TVA 5% pentru un imobil semifinisat. Vreau sa stiu daca o sa il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va scriu in legatura cu schimbarea de tva 19% la achizitionarea ... Danny1995 Danny1995 Buna ziua! Va scriu in legatura cu schimbarea de TVA 19% la achizitionarea noilor apartamente. Ca sa va pun in tema, eu am semnat o promisiune de ... (vezi toată discuția)