avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... identificare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

identificare teren

Buna seara ,
Tatal meu are un teren intravilan de 1800 mp in baza unui titlu de proprietate emis de primaria de judet .
Am mers la primarie pentru identificarea terenului pentru a-l intabula si cei de acolo i-au spus ca nu il pot identifica .
Am aflat de fapt ca terenul este deja intabulat iar cel care a cumparat nu s-a limitat doar la suprafata lui si a acaparat si terenul tatalui meu .
Cum sa formulez o cerere in termeni juridici primariei pentru a identifica terenul tatalui meu ? Avand titlul de proprietate deja emis de ei sunt obligati sa-i elibereze o adeverinta sau alt act de identificare a terenului .
Cum sa facem asta?
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:51, 10 Noiembrie 2024
Nu la primărie rezolvati problema.
Luați legătura cu un topograf sa identifice terenul și dacă se constata ca e deja intabulat pe numele altcuiva sau exista suprapuneri, faceți proces în instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , tatal meu are un teren intravilan de 1800 mp in ... steluta2002 steluta2002 Buna seara , Tatal meu are un teren intravilan de 1800 mp in baza unui titlu de proprietate emis de primaria de judet . Am mers la primarie pentru ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat în suprafata eronată, făra știrea proprietarului Ioanaa2007 Ioanaa2007 Bună ziua! Mama a vandut prin chitante de mână în 1992, la 5 persoane, o suprafata de 10000 mp dintr-un lot de 12200 mp, teren intravilan arabil, conform ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)