avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Sunt anul 3 la facultatea de drept UNITBV si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Sunt anul 3 la facultatea de drept UNITBV si doresc sa ...

Buna. Sunt anul 3 la facultatea de drept UNITBV si doresc sa sustin examenul pentru admiterea in Institutul National al Magistraturii.
Spre rusinea mea nu cunosc vreo limba straina. Credeti ca o sa ma afecteze in promovarea examenului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 10 Noiembrie 2024
Nu va afecteaza in promomarea examunului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror 7jellies 7jellies As avea si eu o intrebare, pentru cine se pricepe...daca termin o facultate de administratie publica si un master in drept civil sau penal as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Procurori ContSters148828 ContSters148828 sunt elev in cls a XII-a in Baia Mare si imi doresc sa ajung procuror.In Baia Mare nu exista \"drept\" la o universitate de stat, doar la particular, ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)