avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Sunt angajată cu minimul pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Sunt angajată cu minimul pe economie,este normal ...

Bună seara! Sunt angajată cu minimul pe economie,este normal sa iau 2290 net?
Cel mai recent răspuns: Ancamari adam , utilizator 20:50, 9 Noiembrie 2024
Buna seara

Verificati fluturasul de salariu, acolo veti gasi valoarea salariului brut (3700 e acum minimul pe economie) precum si taxele/impozitele aplicate.

Daca nu ati primi tichete de masa, asigurare medicala privata peste o anumita valoare, sau alte beneficii in plus fata de salariu, atunci netul ar trebui sa fie 2363. Cum dvs spuneti ca luati 2290, diferenta nu e mare si poate fi datorata unor taxe/impozite aplicate anumitor beneficii extrasalariale acordate de angajator.

Repet, verificati fluturasul de salariu pentru ca acolo veti gasi detaliate aceste informatii.
Vă mulțumesc pentru răspuns,o să verific!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitati fiscale pentru angajati Florin111 Florin111 Buna seara , As dori sa angajez 2 persoane pe salariul minim pe economie . As dori sa stiu : 1. La un salariu de 1050 lei brut ,cat primeste angajatul ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Modificare salariala! BoghiDan BoghiDan Buna seara! Sunt angajat al unei firme care efectuează instalari de telecomunicații. Firma este încadrată ca si firma de construcții, iar începând cu ... (vezi toată discuția)