avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Portar abuz in serviciu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Portar abuz in serviciu?

Exista vreo modalitate sa depun o plangere impotriva unui portar care lucreaza intr-o unitate de invatamant?Deoarece am fost sa ma interesez pentru inscierea la bacalaureat din anul acesta la scoala la care am terminat fiinda am cazut la matematica anul trecut si vreau sa dau bacul din nou in acest an,am vorbit cu fosta diriginta la telefon care m-a chemat sa ma duc la scoala sa vorbesc cu ea dar pe cand sa intru in scoala portarul mi-a cerut sa ma legitimez,i-am aratat buletinul si tot nu m-a lasat sa intru pe motiv ca el stia mai bine si ca nu am ce cauta acolo,pana la urma am reusit sa intru pe alta parte,am fost,am vorbit cu fosta diriginta,a fost ea la secretariat si mi-a imprumutat niste carti si in plus am intrebat-o ce sa ii zic la portar ca am o presimtire ca nu o sa ma lase sa ies si ea mi-a spus sa ii spun ca m-a trimis ea.Zis si facut dar de data asta portarul a inceput sa vorbeasca urat,imi zicea ca sunt "smecher" fiindca l-am rugat sa ma lase sa ies apoi cu greu m-a lasat sa ies dar a spus ca acolo nu mai am ce cauta si ma amenintase ca daca mai vin o sa am probleme...

Ce sa fac?cum pot sa depun plangere impotriva lui,deoarece trebuie inca sa imi scot actele si in plus sunt inscris in acea scoala la post-liceala,si vreau sa imi retrag dosarul si sa ma duc de la anul viitor la facultate...Dar din data ce portarul imi interzice sa intru in unitate nu prea pot...

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bacalaureat Florin1313 Florin1313 Salutare . De 3 zile , merg la fosta mea scoala pentru a-mi face rost de actele pentru dosarul inscrieri la bacalaureat . In prima zi , nu am fost lasat sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)