avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bacalaureat

Salutare .
De 3 zile , merg la fosta mea scoala pentru a-mi face rost de actele pentru dosarul inscrieri la bacalaureat . In prima zi , nu am fost lasat sa intru in incinta pentru ca nu am mers in intervalul in care sunt relatiile cu publicul ( mentionand ca lucrez si din acest motiv nu am putut merge intre orele 13-14:00 cand aveau dansele program ) . A doua zi , am intrat si am spus politicos de ce sunt acolo , dupa care mi sa raspuns flecmatic si repezit “ nu la noi trebuie sa vi cu probleme deastea , la doamna x de sus . O zi buna “ ... am iesit si m-am dus la doamna x . Dansa mi sa adresat frumos , si mi-a spus ca am nevoie de la secretariat de o foaie matricola . Merg inapoi la secretariat si la fel de flecmatic , m-au tinut 15 minute pentru a ma intreba in ce an am absolvit si ce nume am ..
Azi , am mers la doamna director . Vroiam sa o instiintez de intentia mea de a merge la bac si ceream aprobarea dansei .
-buna ziua , va rog sa ma scuzati ca va deranjez . Am venit sa va cer permisiunea de a intra in bacalaureat . ( am 23 ani si am absolvit in 2013 )
- ( doamna director ) mai copile .. acum toti veniti la mine sa va bag in bac , o sa ma prindeti intr-o stare proasta si tot cate unu fac pe aici . Eu nu te las sa intrii . Ai invatat la ceva ?
- ( eu ) pai , la matematica iau ore de 2 luni iar la romana si geografie cred ca ma descurc singur .
- ( doamna director ) tu crezi ca aici merge pe incercat ? Aici merge pe munca .. nu o sa te las in bac de cat daca vi in martie la simulari si o sa iei o nota care sa ma convinga ca meriti .
Vreau sa va intreb pe voi .. , e normal ce se intampla ? De ce mi se priveaza dreptul de a sustine un examen ? Doar pentru ca a trecut ceva timp de la absolvire ?

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu o întrebare am termina 13 clase la seral ... Marii19 Marii19 Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral fără frecventa in 2002 am nevoie de diploma de terminarea 13 clase (nu am dat bacul )doamna ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)