avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Blocul in care locuiesc este dotat cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Blocul in care locuiesc este dotat cu repartitoare ...

Buna ziua,
Blocul in care locuiesc este dotat cu repartitoare de caldura si apometre optice individuale, iar in primavara s-a inceput schimbarea apometrelor cu citire radio.
Desi dau consumul lunar de apa rece si apa calda, pentru faptul ca nu am montat apometre cu citire radio, administratia imi pune la plata in regim pausal ( 5,10 metri cubi apa rece si 3,30 metri cubi apa calda) dublu chiar triplu decat consum.
Am cerut administratiei cadrul legal de aplicare al acestei situatii, air presedintele asociatiei mi-a invocat Ordinul ANREN 7/2024.
Intrebarea mea este daca aceasta impunere de plata la pausal este sau nu un abuz din partea Administratiei?

Alte discuții în legătură

Vecinul a montat pe țeava de apă rece un apometru pentru apă caldă, prin urmare consumul înregistrat nu este cel real. cum se poate rezolva situația? amk1243 amk1243 Vecinul a montat pe teava lui un apometru de apa calda pentru teava de alimentare cu apa rece, din acest motiv la el desi vin multe persoane consumul nu e cel ... (vezi toată discuția)
Apometre unde radio eldeee eldeee Buna ziua, De cateva luni, s-a hotarat schimbarea apometrelor clasice cu altele cu unde radio. La ultima afisare a intretinerii, in 2015, pentru luna ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)