avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Anul acesta scolar predau pentru prima data ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Anul acesta scolar predau pentru prima data matematica ...

Buna ziua! Anul acesta scolar predau pentru prima data matematica in scoala la care sunt titulara (mediu rural) in ceilalti ani predand in alte scoli. De cand am inceput scoala sunt tot felul de situatii,
cea de acum si care m-a intrigat cumplit
este urmatoarea: nu m-au inclus in programul PNRAS( se plateste), intrucat
vor sa imi faca un bine, ca sa nu vin in plus desi fac ore suplimentare( gratuite) cu
elevii si nu m-a anuntat nimeni din scoala,
am aflat totul de la elevi( s-au plans caci vor sa faca si aceste ore cu mine) iar profesorul de informatica in orele lui de INFORMATICA face tot matematica (ca sa le faca un bine elevilor), este si in programul PNRAS si face tot matematica, practic orele mele, desi nu preda mamatetica si nu are ore de matematica in scoala decat de informatica iar in scoala sunt deja 2 profesori de matematica. Ce pot sa fac? Nu mi se pare normal ai legal sa intre cineva peste materia mea ai sa faca un "bine" de care eu nici macar nu stiu, aflu totul de la elevi. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Filomena , utilizator 21:11, 13 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectoratul scolar judetean in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre situatia existenta.
Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti sesiza Inspectoratul scolar judetean in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre situatia existenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea orelor de cds pe care le-am castigat prin concurs de titularizare felixdaemon felixdaemon Buna ziua, Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)