avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Un administrator de S.R.L. , fara ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Un administrator de S.R.L. , fara remuneratie , poate ...

Buna ziua,

Un administrator de S.R.L. , fara remuneratie , poate beneficia de cheltuieli cu transportul si cazarea in cazul deplasarilor ?

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Contributii si impozit la contractul de management Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la fondul de sanatate , pensii si somaj retinute din remuneratia acordata pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Diurna pt deplasare pe i i djtudor djtudor Am mai pus intrebarea asta, dar nu m-am exprimat destul de clar. Am lucrat anul trecut pe I I si am avut multe deplasari cu masina in tara. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Sume alocate cheltuielilor de transport,cazare,etc Sandybel Sandybel care sunt limitele pentru sumele acordate de s.r.l-uri pentru cheltuieli de transport, cazare, diurna pentru angajati si administrator? Multumesc! Dar tot nu ... (vezi toată discuția)