avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dacă am deschis un punct de lucru pentru srl, pot ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dacă am deschis un punct de lucru pentru srl, pot pune orice ...

Dacă am deschis un punct de lucru pentru srl, pot pune orice nume vreau eu magazinului? Dacă da, trebuie anunțat la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:33, 11 Noiembrie 2024
la primarie. nu chiar orice nume, cum ar fi unul care sa creeze confuzie sau sa va aduca pe cap vreo firma cunoscuta ca ii folositi brandul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Nume magazin ContSters142582 ContSters142582 sunt intreprindere individuala si am deschis magazin de haine.as dori sa pun un nume magazinului dar nu stiu cum sa procedez,de unde se obtine aviz pentru ... (vezi toată discuția)