avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am trimis documente la arhiva telecom in urma cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am trimis documente la arhiva telecom in urma cu aproximativ ...

am trimis documente la arhiva telecom in urma cu aproximativ un an, iar acum nu mai exista nici telefon, nici un fel de indicii unde as putea comunica cu aceasta arhiva. doresc raspuns pe e mai fcornelia2010@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 11 Noiembrie 2024
Nu va da nimeni raspuns pe email .. trimiteti o petitie la societatea ORANGE S.A. prin e-mail la adresa reclamatii@orange.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Anexe bilant in cazul microintreprinderilor mai trebuiesc anexate si toate notele explicative cf ord 306 ?
va multumesc
ioanat
(vezi toată discuția)