avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ma adresez cu precadere celor care beneficiaza de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ma adresez cu precadere celor care beneficiaza de scutiri de taxe pentru constructii/agricultura/IT.

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: o serie de salariati ai companiei la care lucrez apar ca fiind neasigurati la Casa de Sanatate, desi sunt declarati corect si la timp in D112 si au taxele achitate corect si la timp.
Compania beneficiaza de scutirea de taxe pentru agricultura si se pare ca acesta este motivul problemei de mai sus.
Toti cei in aceasta situatie au data angajarii inainte de 01.07 2012 si apar in declaratie cu categoria de asigurat "persoane_cu_venituri_agricole_48".
Se mai confrunta cineva cu aceasta situatie? Nu stiu unde sa fac demersuri pentru rectificare.
Ma adresez cu precadere celor care beneficiaza de scutiri de taxe pentru constructii/agricultura/IT.

Multumesc,
Raluca
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Greseala d112 analici analici Buna ziua intampin 2 prb. 1.la inceputul lunii ian.firma a facut angajari din neatentie in loc sa introduc 01.01.2013 am introdus 01.01.2012 si angajatul ... (vezi toată discuția)
Incadrarea contractului de munca, pentru salariati in it, la impozitul de 1% dre_andrei dre_andrei Sunt angajat in domeniul IT de aprox 2 ani si in luna decembrie am obtinut diploma de absolvire a cursurilor universitare (diploma de inginer). Tot in luna ... (vezi toată discuția)