avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare restaurant

Sub apartamentul meu se afla un restaurant deschis de 4 ani, nu mi-am dat niciodata acordul , sub nici o forma, dar acest domn a schimbat destinatia in alimentatia publica, acum și-a prelungit din nou autorizatia cu una de functionare, nu are nici macar stampila primariei, in toti acesti ani am depus petitii si reclamatii la institutiile statului, Politie, Isc, Primarie, Urbanism, adresa restaurantului este gresita intentionat in CF, unde ma pot adresa cu o petitie, in acest oras toate institutiile inchid ochii acestui domn. Ce ar trebui sa fac? Va rog un sfat. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreeea8899 , utilizator 18:25, 12 Noiembrie 2024
ce doriti, de fapt?

adriandimitriu a scris:

ce doriti, de fapt?

Anularea autorizației, imi creează un disconfort zilnic
Incercati sa depuneti sesizare la Parchet , daca celelalte insititutii nu va raspund.

Cornel Vasile a scris:

Incercati sa depuneti sesizare la Parchet , daca celelalte insititutii nu va raspund.

Am depus, si l au favorizat, are influenta in toate institutiile , unde ar trebui sa fac niste petitii? Aici nu se rezolva nimic de 4 ani.
Anularea se face de primarie sau poliția locală, după caz. Personal, m-aș gândi să mă mut, dacă disconfortul e insuportabil. Dar e doar o părere.

Andreeea8899 a scris:

adriandimitriu a scris:

ce doriti, de fapt?

Anularea autorizației, imi creează un disconfort zilnic

Alte discuții în legătură

Perturbare liniste publica de catre restaurant Simina31 Simina31 Locuiesc intr-un imobil de 2 etaje cu 4 apartamente. In imediata apropiere a locuintei se afla un restaurant. De altfel fereastra dormitorului da direct spre ... (vezi toată discuția)
Mutare usa apartament fara acordul vecinilor direct afectati de vecinatate gungrave gungrave Buna ziua. Apartamentul de langa mine a fost cumparat acum cateva luni de noi proprietari care s-au gandit sa isi mute usa de la intrare luand astfel din holul ... (vezi toată discuția)
Depozit material lemnos la 10m de locuinta Alinmitrofan Alinmitrofan Bună ziua, De aproximativ 6 luni la nici 10m de câteva case în mijlocul satului, un \"binevoitor\" protejat de autoritățile locale, a amenajat un depozit ... (vezi toată discuția)