avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Codul UIT pt.o achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Codul UIT pt.o achizitie intracomunitara

Buna seara!In legatura cu codul UIT pt.o achizitie intracomunitara pe firma proprie,cu masina proprie si cu facturi emise de la mai multi furnizori cum trebuie procedat: se cere un sg.cod pt.toata marfa sau mai multe pt.fiecare factura in parte.Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am nevoie de ajutor. Am o achizitie de marfa din Germania care trebuie sa ajunga in Romania la firma X. CMR-ul a fost intocmit cu adresa de livrare a firmei ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara? Munteanu V Munteanu V Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate in rezolvarea unei dileme.Poate cineva a avut acest caz. Eu sunt societatea X din Romania inregistrata ... (vezi toată discuția)
Tva albulescu albulescu Buna seara,daca o sc din Spania factureaza livrarea unor anumite materiale unei sc din Ro,in factura este prevazut tva,sc din Ro.poate cere deducerea sau ... (vezi toată discuția)