avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Curtea de Apel a dat o decizie definitiva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Curtea de Apel a dat o decizie definitiva in data ...

Buna ziua, Curtea de Apel a dat o decizie definitiva in data de 25.06.2024. Se mai poate depune o cerere reconventionala?
Va multumesc,
gheorghemanea62@gmail.com
Cel mai recent răspuns: maneageo , utilizator 14:32, 12 Noiembrie 2024
Cererea reconventionala poate fi formulata in trermenul legal aferent depunerii intampinarii si ]n cadrul unui dosar aflat in curs de solutionare, dupa primirea actiunii.Odata finalizat litigiul, cerere reconventionala nu mai puteti formula
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de intampinare la recurs dutu69 dutu69 Buna seara, Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar suspendat SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt parat – reclamant reconventional intr-un dosar de partaj judiciar . Dosar introdus in 2012 . Instanta dupa cinci ani de judacata respinge ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla cu dosarul suspendat ? SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt parat – reclamant reconventional intr-un dosar de partaj judiciar . Dosar introdus in 2012 . Instanta dupa cinci ani de judacata respinge ... (vezi toată discuția)