avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dat fiind faptul ca s-a modificat codul rutier in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dat fiind faptul ca s-a modificat codul rutier in ...

Buna ziua...Dat fiind faptul ca s-a modificat codul rutier in sensul ca poti sustine proba teroretica oriunde in tara, si implicit proba practica in judetul de domiciliu.... daca de exemplu am facut scoala si am fost admis la proba teoretica in judetul de domiciliu, si acum imi schimb domiciliul in alt judet si o sa dau proba practica acolo trebuie sa sustin din nou proba teoretica in noul judet cu toate ca eu am fost deja admis odata la aceasta proba? Nu se recunoaste ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Examen permis auto - trebuie sa dau sala dupa schimbare de domiciliu cezarionescu cezarionescu Buna ziua. M-am lovit de urmatoarea situatie legata de examenul pentru permis auto. Am luat proba teoretica [i.e. sala] in orasul de domiciliu. Am dat ... (vezi toată discuția)
Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)
Repetarea probei teoretice ciupeadrian ciupeadrian Buna ziua, Nedumerirea mea este urmatoarea: Am sustinut proba teoretica la examenul auto pe data de 5 octombrie la categoria C in Sibiu.In data de 27 ... (vezi toată discuția)