avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier. Reabilitare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier. Reabilitare.

Buna ziua.

Ma numesc Ciulin Bobi Constantin, student in anul 3 la facultatea de Drept Spiru Haret Constanta.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la o situatie dificila cu care ma confrunt.

Am fost arestat in perioada 19.11.2019 fiind eliberat conditionat in data de 19.03.2022 pentru o pedeapsa de 4 ani.

Doresc sa lucrez sofer de ride-sharing, am achizitionat si o masina in acest sens insa am intampinat o problema.

Ordonanta de urgenta 49/2019 cuprinde un set de articole care trebuiesc indeplinite de soferii care doresc sa obtina aceasta autorizatie,

In cazierul meu apare aceasta infractiune, fiind incalcate 5 articole, anume art. 250, art. 360, art. 311, art. 313 si art. 314 si am trimis mail catre directia ARR pentru a stabili daca pot obtine aceasta autorizatie.

Am primit raspuns ca nu indeplinesc cerintele art. 49 lit.d si nu stiu ce sa fac.

Va rog sa imi spuneti daca exista totusi vreo posibilitate pentru mine ca totusi sa pot profesa aceasta meserie.

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
Constantin_81, utilizator

Alte discuții în legătură

Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Firma radiata -art.5(3) din l314/2001 - cu proprietati imobile dariux dariux Buna seara, Am avut o firma la care am fost asociat, in 2002 firma a fost radiata (art.5(3) din L314/2001 ) -dar prin anul 1998 am cumparat un teren, ... (vezi toată discuția)