avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va supun atentiei o problema, pe Dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va supun atentiei o problema, pe Dreptul Muncii. Cu ...

Buna ziua,

Va supun atentiei o problema, pe Dreptul Muncii.
Cu mai putin de o luna in urma, un prieten a fost concediat in mod abuziv de la un loc de munca. Stiu ca are dreptul sa conteste in instanta in termen de 45 de zile, aceasta concediere abuziva.
Daca o va face si totusi nu i se va da dreptate si angajatorul va castiga, acesta va avea dreptul sa ceara in instanta, ca prietenul sa le suporte toate cheltuielile de judecata ?
Va intreb deoarece inainte de a incepe acest proces, el vrea sa estimeze(pe cat posibil), toate cheltuielile pe care va trebui sa le suporte.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz desfacere contract individual de munca fast4fast fast4fast Buna ziua, Am o intrebare destul de delicata, prietena mea lucreaza intr-o firma care se ocupa cu call center, lucreaza pe un proiect de vanzari unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Contesatie preaviz sau decizie de concediere in instanta? AndreiNon AndreiNon Buna ziua! As dori sa stiu ce decizie se poate contesta in instanta: - preavizul primit - sau decizia de concediere Am primit decizia de preaviz si ... (vezi toată discuția)
Diurna soso35 soso35 Buna ziua. Am lucrat ca marinar fluvial la o firma romaneasca si am avut cateva voiaje la care ni s-a facut iesire din tara cu acte in regula(politie, vama, ... (vezi toată discuția)