avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ma intereseaza unde sunt pastrate arhivele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ma intereseaza unde sunt pastrate arhivele societatii ...

Buna ziua,
Ma intereseaza unde sunt pastrate arhivele societatii SC MODSTAR SA din Bucuresti . Nu cunosc lichidatorul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Purcarus , utilizator 14:39, 6 Ianuarie 2025
DOUBLE INSOLVENCY SPRL
Bdul UVERTURII nr.4 bl.C3 sc.3 et.2 ap.47 sector 6
tel 0214303648 0213522721
fax 0214303648
e-mail voicu_s_ion@yahoo.com
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am incercat sa contactez DOUBLE INSOLVENCY SPRL. Nu raspunde pe nici o cale. Ce pot face in continuare?
Intrebati la UNPIR despre aceasta societate de insolventa.
[ link extern ] /
Bună ziua doamnă Ludmila! Ați reușit să găsiți arhiva societății Modstar s.a. ?Și sotia mea caută pentru că are nevoie de cartea de muncă .Va rog dacă aflați ceva,sa ne spuneti.editat - nu postati date personale pe acest forum public.
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2025
VladP, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Ridicare ipoteca livia.mazare livia.mazare in 2001 a fost cumparat un imobil care era ipotecat la banca de credit cooperatist bankcoop s.a. intre timp a fost achitata datoria catre banca dar nu au fost ... (vezi toată discuția)
Girare bankoop s.a titanoi titanoi am girat cu un apartament in1996 la Bankoop pt un credit ,as vrea sa stiu cum sa fac ca sa se stearga din cartea funciara avand in vedere ca aceasta banca nu ... (vezi toată discuția)