avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decizie de la ANAF numai pentru plata accesorii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decizie de la ANAF numai pentru plata accesorii dobanzi si penalitati calculate de ANAF pentru o intarziere anterioara

Daca am o Decizie de la ANAF numai pentru plata accesorii dobanzi si penalitati calculate de ANAF pentru o intarziere anterioara . Au trecut 6 luni de la emiterea DECIZIEI si nu am platit-o. Fata de Suma de plata de pe Decizia emisa de la ANAF mai am de platit si dobanzi pentru cele 6 luni de intarziere ? E vorba de o Decizie numai cu accesorii.( dobanzi si penalizari de intarziere )
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Scutire accesorii,dobanzi si penalitati impozit auto caef caef Buna ziua. am si eu o intrebare. In luna septembrie 2021 am platit la zi impozitul auto pentru o perioada restanta de 10 ani , o suma deloc mica ,19.000 lei ... (vezi toată discuția)
Og 30/2011 anulare dobanzi si penalizari DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL Buna ziua, Pe fisa sintetica la 31.08.2011 imi apar sumele: -dobanda 16.656 (din care 14.989 neconfirmati) -penalitate de intarziere (din care 1.704 ... (vezi toată discuția)