avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua In baza unei Horarari judecatoresti ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua In baza unei Horarari judecatoresti definitive am castigat ...

Buna ziua
In baza unei Hotarari judecatoresti definitive am castigat in instanta sporul pentru conditii vatamatoare de 15% pentru perioada 12.12.2019-23.11.2023 .
- drepturile salariale calculate actualizate cu inflatia
- Dobanda legala pentru diferentele de drepturi salariale calculate incepand cu data scadentei lunare a fiecareia pana la data platii efective;
Mentionez ca drepturile salariale la institutia publica unde lucrez se platesc in 10 ale lunii.
Puteti sa imi precizati daca dobanda legala include cele doua dobanzi respectiv penalizatorie si renumeratorie conform art.2 din OUG nr.13/2011.
De la ce data se calculeaza fiecare in parte?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
andreianca, utilizator

Alte discuții în legătură

Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Acordarea inflatie la drepturi salariale obtinute h.j. andreianca andreianca In data de 21 septembrie 2022 am castigat in instanta definitiv drepturi salariale pentru perioada 09.11.2018-11.03.2022. In baza Ordonantei de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Calcul inflatie pentru sume castigate in instanta adi10pop adi10pop Buna ziua! Calculul inflatiei pentru sume castigate prin hotarari judecatoresti definitive se face de la data cand trebuia incasata suma respectiva (2008) sau ... (vezi toată discuția)