avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua.as vre și eu sa ma lămurească cineva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua.as vre și eu sa ma lămurească cineva dacă se poate.multumesc ...

Bună ziua.as vre și eu sa ma lămurească cineva dacă se poate.multumesc .am masina in service de 30 de zile. Domnul mecanic ma tot amîna, acum merge mașina, acuma nu mai merge ,de câte ori merg la service nici nu își găsește timp sa stea de vorbă cu mine, este tot un dute vino.intrebarea mea este cât timp necesită sau are obligația un service auto sa repare o mașină.

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara anda-ioana anda-ioana pe data de 21 04 a.c. , (a 2 a zi dePASTI) un domn care a plecat de la pompa de benzina, virand dreapta, mi-a avariat usor autoturismul pe care tocmai il ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu itp respins ? gombo25 gombo25 Am fost refuzat la ITP efectuat in data expirarii pentru defectiuni la caroserie pe care trebuie sa le repar in 30 de zile. Am primit actele reprezentand ... (vezi toată discuția)
Probleme casco euroins puya_vali puya_vali Buna ziua, ma numesc Valentin si am o problema cu firma de asigurari EUROINS. In luna martie a anului 2010 am incheiat un contract de asigurare casco cu firma ... (vezi toată discuția)