avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In localitatea parintilor se executa lucrari de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar ...

In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar casa, gradina se afla dea lungul strazii si era santul de calectare al apelor pluviale. Acum au sapat pana a temelia casei fara a face vreun sant sau ceva de colectare a apelor pluviale. Mentionez ca nu se fac trotuare si practic apa nu are unde curge iar raspunsul primarului e ca nu i prevazut in proiect . Va rog sa ma lamuriti daca in acest caz e valabila distanta de 60 cm de la temelia casei si a gardului din placi beton . Si daca vreun articol de lege prevede colectarea apelor pe distanta de 110 m.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Ulita asfaltata in doua etape suprainaltata care varsa apa pluviala in curtea mea si nu imi permite sa mai intru pe poarta Mircea Razvan Mircea Razvan Am o proprietate cabana de lemn mostenita de la parinti la Busteni, Zamora. Ultima casa la padure. Cu proiect in 1990 , ce contine cote de nivel plan 1/1000 si ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)