avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indatoriri asociatie de proprietari. In urma cu cativa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indatoriri asociatie de proprietari. In urma cu cativa ani cei ...

Indatoriri asociatie de proprietari.
In urma cu cativa ani cei de la asociatie au batut din usa in usa pentru a cere semnaturi sa se schimbe usa de la intrare a blocului pe motiv ca in acea iarna a fost foarte frig si au inghetat apometrele de apa, care sunt pe casa scarii. Problema este ca de cand s-a montat acea usa, mecanismul de inchiere automata a usii nu a mai fost amplasat, iar usa sta deschisa permanent, fie iarna fie vara. Iarna se adapostesc animale si ne trezim mereu cu urina de caini pe usa apartamentului, chiar cu fecale in fata usii. Am prezentat situatia presedintelui de asociatie, care se vede ca nu prezinta interes in rezolvarea situatiei. Va rog sa ma ajutati ce pot face, cui trebuie sa ma adresez pentru a determina pe cei de la asociatie sa faca ceva in aceasta privinta.

Alte discuții în legătură

Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)
Padocul de animale in casa vecinului... gigigheroghe gigigheroghe buna ziua, va cer sfatul in legatura cu o problema spinoasa pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am o vecina care tine in casa foarte multe pisici. Apartamentul ... (vezi toată discuția)