avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu?

De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina acum la nicio sedinta de bloc.Doar mi s-a transmis acest mesaj mie,si o altei persoane din bloc,ca numai avem voie sa coborim sau sa ne urcam in lift,pentru ca au gasit pipi sau un miros urit in lift.Eu doresc pe aceasta cale,ce lege exista intr-o asociatie de bloc,si ce rau poate sa-mi faca,pentru ca sa stiu si eu pe viitor? Va multumesc anticipat pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:56, 2 Aprilie 2011
Nu exista nicio lege in acest sens,dar ar trebui sa existe bunul simt al celui care a este stapanul cainelui care a produs acest "inconvenient" de a curata dupa animal.
Legal nu exista prevazut asemena prevedere,care daca este impusa constituie abuz din partea asociatiei
Asociatiile de proprietari se infiinteaza ,organizeaza si functioneaza in temeiul L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Conform art 10 din L nr 230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces ,la cerere,la orice document al acesteia

Daca vi se comunica interdictia de a mai utiliza liftul ,solicitati baza legala ,
eventual buletinul de analiza medicala care precizeaza 100% ca urina provine de la animal ,specie ,etc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
Buna dimineata domnu meu,ieri cind mi-am platit intretinerea am abordato pe doamna administrator,sa-mi spuna si mie ce este cu acel anunt(amenintare)scriptica in lift si pe peretii usilor in scara.Fiind numai doua persoane in bloc cu caini,aseara mi-a transmis dinsa ca au sosit la usa dinsei mai multe persoane care au vazut pipi in lift(chipurile),ceea ce pe mine aseara nu m-a anuntat nimeni,ci eu cred ca trebuia sa vina la usile noastre atunci pe moment si sa ne ceara si noua sfatul,sau sa ni se spuna pe sleau,"ca la urmatoarea sedinta",o sa puna problema si celor 2 caini din bloc.Eu am mai cautat pe net,si alte forumuri, pe aceasta tema si mi-au transmis,ca este in functie de aceasta conducere a comitetului ,c-am ce urmari ar exista,ori taxa pe luna pentru caine,ori sa ma trezesc cu politia la usa,ori,sa scap de caine.Eu doresc lege pentru asociatie de bloc,care pot sa ma puna la punct,dpdvr legal.
nu va poate nimeni impune interdictia de a detine animale de companie in proprietatea dv.
in cel mai rau caz se va stabili in adunarea generala o cota de contributie la cheltuielile comune suplimentara pentru ciinele dv.
politia nu are competenta aici decit daca este un ciine agresiv sau tulbura linistea.
pe afisul lasat in lift scrie asa de doamna administrator scoasa la imprimanta""in atentia detinatorilor de animale,va rugam numai lasati animalele sa urineze in lift,intrucit se creeaza disconfort""semnat conducerea asociatiei(conducere pe care au luato ieri seara in jurul orei 21.30,venind sotia unuia din conducerea asociatiei,la usa administratorei).Iar mai jos scris de mina dupa ceea ce a redactat doamna administrator,scrie""acessul animalelor in lift este interzisa"".Care lege imi impune mie sa nu ma mai urc in lift cu catelul,ci numai pe scari????

Alte discuții în legătură

Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)
Caini pusi la plata de catre asociatia de proprietari...urgent..... anamaria01 anamaria01 Locuiesc intr-un bloc cu 44 apt, cu vecini fff dificili, pusi pe scandal si recalcitranti....Acum 7 ani am adoptat 2 catei fff inteligenti si frumusei foc pe ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)