avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu?

De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina acum la nicio sedinta de bloc.Doar mi s-a transmis acest mesaj mie,si o altei persoane din bloc,ca numai avem voie sa coborim sau sa ne urcam in lift,pentru ca au gasit pipi sau un miros urit in lift.Eu doresc pe aceasta cale,ce lege exista intr-o asociatie de bloc,si ce rau poate sa-mi faca,pentru ca sa stiu si eu pe viitor? Va multumesc anticipat pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:56, 2 Aprilie 2011
Nu exista prevedere legala in vigoare,inca,care sa nu permita existenta si detinerea de animale de companie
Analizati atent inscrisul si veti constata ca emitentul are perfecta dreptate accesul animalelor in lift este interzisa,fara a se face precizare concreta caror animale este adresata atentionarea,cele bipede sau cele patrupede
At observat cumva si daca animalul dvs de companie are vreo "vina" in sensul celor reprosate ?
Doar erati langa el !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)
Caini pusi la plata de catre asociatia de proprietari...urgent..... anamaria01 anamaria01 Locuiesc intr-un bloc cu 44 apt, cu vecini fff dificili, pusi pe scandal si recalcitranti....Acum 7 ani am adoptat 2 catei fff inteligenti si frumusei foc pe ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)