avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... profesorii cu inchisoare suspendata ptr condus masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

profesorii cu inchisoare suspendata ptr condus masina sub influenta ...

profesorii cu inchisoare suspendata ptr condus masina sub influenta alcoolului pot preda?

Alte discuții în legătură

Am o problema - conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice MariusS82 MariusS82 Buna ziua . Am o problema si va rog sa ma ajutati. In data de 10.06.2010 am fost identificat conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ce pedeapsa ar putea primi? Deea24 Deea24 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu ... (vezi toată discuția)