avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Gradatia corespunzatoare transei de vechime
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Gradatia corespunzatoare transei de vechime

Bună, aş dori să-mi răspundeţi la întrebarea:
Personalul reîncadrat în funcţii publice şi funcţii contractuale conform Legii 330/2009, pe lângă gradul profesional şi treapta de salarizare va avea şi gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime la funcţia ocupată?
Exemplu: Funcţia Publică - Inspector, clasa I, grad Superior, treapta de salarizare 3, gradaţia 2 (10%).
Se va opera în cărţile de muncă şi "gradaţia 2".
Am înţeles că nu se aplică coeficienţii în 2010, dar gradaţia?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:25, 9 Februarie 2010
Gradatia intra in vigoare de la 01.01.2010, de cand s-au facut reincadrarile si se va opera in cartea de munca, chiar daca mai mult simbolic anul acesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carte de munca anca3 anca3 dupa reincadrarea de la 01.01.2010, in cartea de munca se scrie si gradatia de vechime a angajutului? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea si salarizarea de la 1 ianuarie 2011 tavy tavy am promovat in anul 2010 de pe functia publica de referent superior tr. III pe functia de inspector cls.I grad principal tr2 gradatia 5 ,vechime in munca 22 ... (vezi toată discuția)