avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Taxa privind contractul de pază pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Taxa privind contractul de pază pentru pădure de ...

Bună ziua. Taxa privind contractul de pază pentru pădure de peste 30 hectare este pentru fiecare ocol silvic în parte sau cele 30 hectare se socotesc cumulativ, indiferent pe cate ocoale silvice se întinde aceasta? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Furt de arbori din padurea mea ! bĂtaie de joc la adresa proprietarilor ... carolina21000 carolina21000 FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am ... (vezi toată discuția)