avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR ...

FURT DE ARBORI DIN PADUREA MEA ! BĂTAIE DE JOC LA ADRESA PROPRIETARILOR DE PĂDURI ! Codul Silvic e o bataie de joc la adresa propietarilor de paduri. Eu am padurea data in paza la ocolul silvic, iar daca politia nu prinde hotii eu nu primesc nicio depagubire, deci practic platesc paza padurii degeaba. Legea e făcută în favoarea ocoalelor silivice ca să nu răspunda patrimonial, proprietarii degeaba plătesc paza, că dacă poliția nu prinde hoții, proprietarii rămân cu paguba ! CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE ?
Cel mai recent răspuns: carolina21000 , utilizator 21:29, 24 Septembrie 2020
Sesizati oficial ministerul mediului,politia teritoriala
Am sesizat, da conform legii 175/2017 , art 51 alin 2 ^1 , scrie ca personalul silvic raspunde patrimonial doar daca in 24 de ore a sesizat politia. Astfek daca politia nu prinde hotul, nu primesc despagubiri. Deci conform legii proaste, padurarul poate dormi, vede ca s-au furat lemne, anunta politia, politia nu prinde hotul, eu raman cu paguba, si platesc paza padurii unui padurar care nu face nimic. Legea trebuie modificata.
Degeaba am reclamat, ca mi s-au furat sute de arbori din padure din 2007 pana acum, si Ocolul Silvic nu m-a instiintat niciodata ca s-au furat arbori, am facut eu mereu reclamatii la politie dar niciodata hotii nu au fost prinsi . Ministerul Mediului nu m-a ajutat cu nimic, desi am facut zeci de sesizari. Padurarul si Seful Ocolului Silvic sunt exonerati de raspunderea patrimoniala daca instiinteaza politia, astfel ca daca politia nu prinde hotul, ei nu raspund .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de lemne din padure - codul silvic nu e aspru deloc ! hamarsold1985 hamarsold1985 FURT DE LEMNE DIN PADURE CODUL SILVIC nu e aspru deloc ! Din pădurea mea hoții au tăiat arbori , și eu nu am primit nici măcar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne hotii au furat lemne din padurea mea. ocolul silvic ... gulia3000 gulia3000 FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. OCOLUL SILVIC SI CU MINE SUNTEM PARTI INTIMATE. PROCURORUL A RENUNTAT LA URMARIAREA PENALA. ATUNCI ... (vezi toată discuția)